Header

Bezoek Energiesubsidiewijzer.nl

Wil je snel inzicht in energiebesparing, kosten en mogelijke subsidies hebben, dan is er nu een website die je dat inzicht eenvoudig biedt. En wat het uniek maakt, je krijgt direct alle informatie die geldt voor jouw provincie/ woonplaats. De website Energiesubsidiewijzer.nl is ontwikkeld door Agentschap NL voor Stichting Meer met Minder in opdracht van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK). Dus, bezoek snel ‘de wegwijzer voor energiebesparing!’.

Profiteer van besparingstips en subsidies
De website vertrekt je allerlei nuttige informatie waarmee je je huis energiezuiniger kunt maken en bovendien kunt profiteren van enkele voordelen zoals aantrekkelijke subsidies en leningen.

De Energiesubsidiewijzer wijst u de weg. U vindt hier het complete en actuele overzicht van subsidies, leningen en andere regelingen voor  woningeigenaren, woningcorporaties en particuliere verhuurders. Hierin ziet u precies welke mogelijkheden er in uw situatie zijn om subsidie te ontvangen van bijvoorbeeld de rijksoverheid, de provincie of uw gemeente. Dit maakt het nog aantrekkelijker om energie te besparen.

De website: www.energiesubsidiewijzer.nl