Header

Energie bespaar websites (overzicht)

Hieronder tref je een overzicht aan van ‘energie bespaar’ website; websies die allemaal maar één doel hebben en dat is jou inzicht geven in besparing en praktische tips waardoor je kunt besparen op energie , gas of electra.

Het zijn allemaal websites die verbonden zijn aan overheidsinstanties of andere, erkenede instanties. Daardoor zijn de websites hieronder onafhankelijk en zonder commercieel belang. Dat maakt het pas echt interessant, tips van onafhankelijke bronnen die wel gedegen kennis van zaken hebben.

Bespaartest.nl
Bespaartest.nl is een samenwerking van Nibud en Milieu Centraal. Met enkele striptekeningen die je kunt doorlopen, krijg je 12 tips voor energiebesparing in huis. Tijdens deze strips kun je aangeven of de besparing bij je past. Uiteindelijk krijg je een brochure op maat met hoe je het e.e.a. kunt uitvoeren. Ga naar de website.

Verbeteruwhuis.nl
VerbeterUwHuis.nl is ontwikkeld door Milieu Centraal en Agentschap NL Energie en Klimaat. Ook een aanrader. Door 6 vragen te beantwoorden krijg je een goed beel van hoe comfortabel en energiezuinig jouw huis is. Dit levert direct tips op qua besparingen, kosten en of je in aanmerking komt voor subsidies. Ga naar de website.